Skip to main content
Iepazīstieties!

Valde ir Studējošo pašpārvaldes izpildvara, kuru Padomes biedri ievēl katru gadu novembrī, savukārt jaunā Valde darbu uzsāk 1. janvārī. Šogad potenciālajiem kandidātiem dokumenti jāiesniedz līdz 15. novembrim un jau 20. novembrī notiks 1. Padomes sēde, kurā notiks vēlēšanas!

Kopā Valdē būs 8 virziena vadītāji, 4 vietnieki un priekšsēdētājs. No nākamā gada sastāvā būs 2 jaunas pozīcijas – Zinātnes virziena un Iekšējās sadarbības un cilvēkresursu virziena vietnieki.

valdes-vēlēšanas.pngKatram virzienam un attiecīgi virziena vietniekam ir sava darbības joma, bet priekšsēdētāja uzdevums ir pārstāvēt visu studējošo intereses un pārraudzīt Valdes darbu.

Ja esi nolēmis kandidēt, bet nezini, ko iesākt, sarunā tikšanos ar šī brīža virziena vadītāju, viņš/-a noteikti sniegs vērtīgus padomus. Sazinies arī ar virziena vecbiedriem, iepazīsties ar pienākumiem un sagatavo dokumentus! 

Priekšsēdētājam un virzienu vadītājiem ir jāiesniedz virziena nākamā gada stratēģija, motivācijas vēstule un CV, savukārt, virziena vadītāju vietniekiem – tikai motivācijas vēstule un CV.

DSC_9063-1-1024x684.jpg