Skip to main content
Atskati

RSU SP Stratēģiskā semināra atskats

DSC06107_2.jpg

10.-11.jūlijā RSU sporta bāzē “Taurene” norisinājās ikgadējais RSU SP Stratēģiskais seminārs.

Pirmā diena iesākās ar lekcijām par to, kas ir stratēģija, kāpēc tā ir nepieciešama un kā to pielietot. Lekcijas vadīja RSU SP vecbiedri Artūrs Kaļva un Artūrs Šilovs, daloties ar savu pieredzi, darbojoties pašpārvaldē.

Pēcpusdiena tika pavadīta, organizējot un izpaužoties dalībniekiem neierastā vidē - debatēs, kas izvērtās par interesantu diskusiju. Tika debatēts par studiju kursu novērtējuma anketu obligātumu un citām tēmām. Dalībniekus vērtēja debatētājs ar pieredzi – Rihards Blese, kā arī divi RSU SP vecbiedri – Arkādijs Zvaigzne un Liene Levada.

Vakara noslēgumā dalībnieki sacentās spēlē “RSU SP Ekselences fonds”, kurā tika pārbaudītas zināšanas gan par pašpārvaldi, gan par latviešu filmām un mūziku. Komandas varēja griezties pēc palīdzības pie vecbiedriem, kuri bija lieliski sabiedrotie.

Otrā diena iesākās ar izkustēšanos zumbā, kuru uzņēmās vadīt RSU SP aktīvists un stratēģiskā semināra organizators – Ance, kā arī RSU SP kultūras un sporta virziena vadītāja Nikola. Pēc iesildīšanās sekoja vērtīga lekcija ar jautājumu “Kas padara tevi par kompetentu 9000 studentu viedokļu paudēju?”. Šo jautājumu uzdeva un kopā palīdzēja izanalizēt vecbiedri Liene Levada un Linda Skulme. Dienas izskaņā pēc nelielas kafijas pauzes sekoja komandas saliedēšanas aktivitātes, kurās bija iespēja iepazīt vienam otru nedaudz vairāk.

Otrās dienas noslēgumā komandās tika analizēts par to, kāda būtu ideālā valde, kā arī apspriests abu dienu piedzīvotais, apspriežot to, kas bija izdevies teicami un ko vēl ir iespējams uzlabot.  

Plašāks bilžu atskats (1. diena): ŠEIT.
Plašāks bilžu atskats (2. diena): ŠEIT.

Lielu paldies sakām visiem sponsoriem, kas palīdzēja tapt šim semināram: