Skip to main content
Atbalsts pētniecībai
Zinātne
Zinātnes aktualitātes
Pētniecība

Tuvojas vēl viens Studentu pētniecības un inovāciju grantu uzsaukums!

Pirmā pieteikšanās RSU Studentu pētniecības un inovāciju grantiem norisinājās š. g. februārī. Pieteikšanās noslēdzās ar 28 pieteikumiem no dažnedažādām nozarēm, kā, piemēram, stomatoloģijā, pediatrijā, ģenētikā, kardioloģijā un daudzās citās.

Studentu radošajām un inovatīvajām idejām nebija robežu, par ko liecina kopējā grantos pieprasītā summa, kas bija vairāk kā 100 000 EUR. Lielā aktivitāte pierādīja to, ka studenti ir gatavi izaicinājumiem un gatavi attīstīt savas idejas un viss, kas viņiem papildus ir nepieciešams, ir neliela daļa finansējuma.

Savas iniciatīvas un projektus studenti var realizēt caur dažādām platformām, piemēram, RSU Biznesa inkubatoru, Vertikāli integrētajiem projektiem, Studentu zinātniskajiem pulciņiem un Pētnieku akadēmiju.

Ņemot vērā milzīgo interesi gada sākumā, Studentu pētniecības un inovāciju granti ir atvēruši vēl vienu pieteikšanos, kas norisināsies līdz 19. oktobrim.

Studējošajiem atkal tiek dota unikāla iespēja saņemt atbalstu līdz pat 4000 EUR savas pētniecības idejas īstenošanai. Piesakoties grantiem ir iespēja saņemt finansējumu ķīmiskiem reaģentiem, prototipu materiāliem, reprezentācijas izdevumiem un citām nepieciešamām precēm un pakalpojumiem.

Komandām, kuras tiks atbalstītas ar grantu, nākamo divu gadu laikā ir jāpaveic liels darbs, lai realizētu savus projektus un prezentētu rezultātus. Grantu izskaņā no komandām tiek sagaidīta uzstāšanās starptautiskā konferencē.

Nenokavē un piesakies Studentu pētniecības un inovāciju grantiem līdz 19. oktobrim!

Vairāk informācijas meklē ŠEIT