Skip to main content
Zinātne
Zinātnes aktualitātes
Atskati

"Zinātnes semināra" 2021 atskats

zinatnes sem web 21_0.png

Šogad, 2. – 3. oktobrī, Rīgas Stradiņa universitātes Iedvesmas parkā norisinājās "Zinātnes seminārs", kura mērķis bija studējošajiem sniegt pamatzināšanas pētnieciskā darba uzsākšanai un realizācijai, kā arī rosināt interesi par iesaisti zinātniskajā darbībā.

Semināra pirmajā dienā dalībniekus uzrunāja lektori - Mirdza Kursīte, Justīne Vīķe, Prof. Oskars Kalējs un Una Kojalo ar dažādām tēmām no pētījuma tēmas izvēles, strukturēšanas līdz biznesa modeļa pētījumiem un VIP projektiem. Dalībnieki piedalījās arī lektoru sagatavotās darbnīcās, lai pielietotu iegūtās zināšanas.

Pirmās dienas noslēgumā RSU SP studentu mājā norisinājās pieredzes stāstu apmaiņa starp jau zinātnē roku iemēģinājušiem cilvēkiem, kuru laikā semināra dalībniekiem bija iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus un iesaistīties diskusijā.

Otrajā dienā dalībniekus uzrunāja Asoc. prof. Nora Jansone-Ratinika par zinātnes komunicēšanu, Rūdolfs Česeiko dalījās ar savu pieredzes stāstu, lektori Reinis Ozols, Antuanete Sniķere un Aija Tumova informēja par finansējuma iespējām, ISC un Zinātnes Mēnesi.

Noslēgumā dalībniekiem bija sagatavotas zināšanu medības, kurās dalībnieki grupās pildīja dažādus uzdevumus, kuros bija iesaistītas gan jauniegūtās, gan vispārējas iemaņas.

Pateicamies mūsu sponsoriem, kuri palīdzēja realizēt "Zinātnes semināru",- Ausmeņa kebabs, Demokrātiskais vīna bārs Garage, IR, Pophouse.

Plašāks bilžu atskats; ŠEIT

ZS dalībnieki.jpg

Zinātnes Semināra 2021 dalībnieki