Skip to main content
Atskati

 

Šī gada 8. un 9. jūnijā norisinājās Sporta un aktīvās atpūtas festivāls “Taurenis”, kas pulcēja dalībniekus no Rīgas Stradiņa universitātes studējošo un darbinieku loka, kā arī no citām augstākās izglītības iestādēm.

Pirmajā dienā dalībnieki parādīja savas spējas dažādos komandu sporta veidos – futbolā, volejbolā, strītbolā, un arī šī gada inovācijā karogu futbolā.

Paralēli norisinājās arī sacensības individuālajās disciplīnās, kā arī bija iespēja pierādīt savas prasmes golfa laukumos.

Pirmās dienas vakara daļa iesākās ar talantu šovu, kurā 1. vietu ieguva Ričards Gudelis ar aizraujošo dejas priekšnesumu, 2. vieta tika piešķirta Jānim Jurkānam par aizkustinošo dziesmas priekšnesumu, 3. vietu ieguva Alise Šaule ar dvēseliskiem dzeju lasījumiem, un simpātijas balvu ieguva RTU ar lustīgajām dejām un dziesmām. Vakara turpinājumā dalībnieki izbaudīja burvīgo vakaru uz deju grīdas kopā ar DJ Leldi un Beātrisi un grupu Bērziņband.

Pirmajā dienā norisinājās individuālās disciplīnas, kur Athens 2004 ieguva Mārcis Gavars un Austra Kazule. Beijing 2008 ieguva Mārcis Gavars un Monta Apeināne. London 2012 ieguva Antonijs Juzefovičs un Marta Elizabete Rozīte. Rio 2016 ieguva Tomass Indriksons un Ieva Moļņika. Tokyo 2020 Vents Lūsis un Kristīne Urtāne. Un Pariss 2024 ieguva Jānis Urtāns un Kristīne Urtāne.

Otrajā dienā norisinājās komandu sporta veidu turnīru ceturtdaļfināli, pusfināli un fināli, kuru rezultātā noskaidrojām spēcīgākās un veiksmīgākās komandas katrā no sporta veidiem.

Strītbolā 1. vietu ieguva komanda Malāči.  Volejbolā 1. vietu ieguva Kripto banda. Futbolā 1. vietu ieguva Caur ērkšķiem uz ogām. Karogu futbolā 1. vietu ieguva Caur ērkšķiem uz ogām.  

Komandas tika apbalvotas arī kopvērtējumā. 1. vietu ieguva komanda Caur ērkšķiem uz ogām, 2. vietu Malāči un 3. vietu Kripto banda

Liels paldies visiem dalībniekiem, kas kopā veidoja superpozitīvu un mājīgu gaisotni sev un apkārt esošajiem! Jūs “Taurenis” 2024 padarijāt krāsaināku ar sirsnīgajām emocijām un dedzīgo aktivitāti spēlēs. Uz tikšanos nākamgad!

Vēlamies teikt arī lielu un sirsnīgu paldies mūsu lieliskajiem sponsoriem:

Gaļas nams "Ādaži" par gardajām desām un brokastīm, Ķelmēni par maizēm, Alpro par veselīgajiem augu pieniem un pudiņiem, OYAKATA par vienmēr noderīgajām un garšīgajām nūdelēm, Pētergailis cepumi par gardajiem krekeriem, Ādažu Čipsi par kraukšķīgajiem čipšiem un spēlēm, Muesli Graci par garšīgajiem musli batoniņiem, Z/S Vārpas par gurķiem, Copamine par krāsainajām brillēm, Lavandas par iespēju radošai izpausmei ar hennām, Printworks par superīgajiem organizatoru krekliem, Nordic events par foto box, Olainfarm lielisko dāvanu grozu, Zuzeum, Cosmoss Ilūziju Muzejs, Virsotne Climbing Gym, Daugavpils drifta festivāls, Intervāls Latvija, Siguldas futbolgolfa parks, Bioderma, BoardsYou, Ksuns, Tīklu parks, Fest fāze, Golfiņš, Saldus Saule, Stirnu buks par dāvanu kartēm.

Plašāks bilžu atskats šeit

https://www.flickr.com/photos/rsusp/albums/72177720318550872/