Pārlekt uz galveno saturu
Atskati
ISA

Integration month atskats

integration month isa web baneris.png

Šī gada februārī debitējis projekts “Integration month”, kurā Rīgas Stradiņa universitātes Studējošo pašpārvalde (RSU SP) sadarbībā ar International Students’ Association (ISA) visa mēneša garumā organizēja aktivitātes multikulturālas vides veicināšanai, kas arī tika pozicionēts kā projekta galvenais mērķis - saliedēt vietējās un ārvalstu plūsmas studējošos.

Pirmā projekta nedēļa tika veltīta vairāku kultūru specifisko mūzikas un deju iezīmju iepazīšanai, izmantojot tādus paņēmienus kā  ISA Nacionālo asociāciju sagatavoto Spotify dziesmu sarakstu publicēšanu.  Papildus mūzikai, ko klausīties, ieteikts arī aplādes datņu - podcast - saraksts, kas veicina jauniešus patērēt vērtīgu saturu. 

Otrā projekta nedēļa aizritēja gaidot visu mīlētāju dienu, apkopojot dažādu kultūru ieteikumus par "nepieciešams noskatīties" romantiskajām filmām.

Nākamajā nedēļā tika iepazīta citu tautu virtuve un tradicionālo ēdienu pagatavošana, piemēram, kopā gatavots tiramisu itāļu gaumē, kā arī Šrilankā iecienītais - dhal curry.

Noslēguma nedēļā organizēts dizaina un modes apskats dažādās kultūrās, kā arī diskusijas par mūsdienu tendencēm. 

Šajā gadā projektam norisinoties pirmo reizi un realizējot to attālinātā formātā, kā alternatīvas tiešajai komunikācijai organizatori izmantoja tādas platformas kā RSU SP un ISA Instagram profilus, Facebook kontus un Zoom.

Vairāk informācijas vari meklēt Facebook - ŠEIT.